Meer omzet én gemak door het koppelen van jullie kassasysteem aan de webshop?

Retail2Market koppelt jullie kassasysteem aan jullie webshop, zo is jullie productaanbod altijd actueel, met de juiste foto's, prijzen en afbeeldingen én met de correcte voorraad. Minder inspanning, meer omzet!

Hoe meer omzet met minder handmatig werk door het koppelen van een kassasysteem aan jullie webshop?

Zijn jullie op zoek naar een oplossing waarbij het altijd handmatig vullen van de webshop verleden tijd is? Merken jullie dat dit teveel (kostbare) tijd in beslag neemt, tijd die jullie ook kunnen besteden om jullie bedrijf te laten groeien? Gebruik Retail2Market om jullie kassasysteem te koppelen aan jullie webshop!

Wij hebben sinds de lancering, maart 2021, al 14 kassasystemen mogen koppelen aan Retail2Market. Hiermee hebben wij de afgelopen tijd al deze klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Zo hebben diverse klanten al mooie stappen gemaakt in bijvoorbeeld de omzetgroei van hun bedrijf.

Het koppelen van jullie kassasysteem aan jullie webshop neemt ten eerste veel ongemakken weg. Zo hoeven jullie niets meer handmatig in te vullen en kunnen producten eenvoudig worden klaargemaakt voor de online verkoop. Een voorbeeld is het eenvoudig verrijken en verbeteren van de basis productinformatie. Zo zitten commerciële teksten en afbeeldingen vaak niet in de bron, en kan het een groot karwei zijn om deze handmatig stuk voor stuk aan de producten toe te voegen.


Een ander voordeel is tijdwinst, want vooral voor retailers met een wisselende collectie (zomer, winter bijvoorbeeld) is het handmatig vullen van de webshop een terugkerende klus. Door de webshop automatisch te laten vullen vanuit het kassasysteem, kunnen jullie snel die nieuwe zomer of wintercollectie weer online knallen. Op de eigen webshop, maar ook op bijvoorbeeld Bol.com. Meer over geautomatiseerd producten op Bol.com, lees je hier.

Dit levert veel efficiënte maar vooral ook kostbare tijd op. De webshop koppeling met het kassasysteem is real-time. De voorraad wordt dus direct bijgewerkt, zodat kassa en webshop altijd synchroon lopen.

Als jullie kiezen om jullie kassasysteem te koppelen aan jullie webshop met Retail2Market, dan zijn jullie klaar voor de toekomst! En kunnen jullie ook gaan verkopen op platformen en marketplaces als Bol.com.

Retail2Market is uniek in haar diensten

Daarnaast is het goed om te weten dat Retail2Market constant bezig is met verbetering en verdere optimalisering van de producten. Wij willen je immers zoveel mogelijk ontzorgen als wij kunnen.

Wat kost Retail2Market?

Retail2Market biedt verschillende diensten aan. Zo kunnen jullie kiezen voor de koppeling met het kassasysteem. De kosten hiervoor bedragen €350 eenmalig aansluitkosten.

Koppeling met ERP is op aanvraag.

Een andere dienst die Retail2Market aanbiedt is het inrichten van een datafeed voor eigen webshop. De kosten hiervoor bedragen €750. Voor Bol.com bedraagt dit €350.

Het maandabonnement wat wij aanbieden begint bij €99,95 per maand. Hiervoor koppelen wij jullie kassasysteem maar ook een ‘verkooppunt’, bijvoorbeeld Bol.com of de website. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken om transactiekosten, deze rekenen wij namelijk niet.

Het maandabonnement kan je upgraden naar diverse modules.

De bovenstaande prijzen zijn excl. 21% BTW

Wij koppelen kassasystemen aan webshops van (bijvoorbeeld) de volgende platforms:

Woocommerce

In onze ervaring wordt Woocommerce veel gebruikt als e-commerce platform van webshops. Bij Retail2Market beschikken wij over veel ervaring met de koppeling naar dit platform. De koppeling is snel, van hoge kwaliteit én jullie hoeven er zelf niet naar om te kijken. Producten komen automatisch online, met de juiste afbeeldingen en teksten. Is er geen voorraad meer? Dan gaat het product automatisch offline. Daarnaast biedt WordPress en WooCommerce veel slimme plugins die jullie bijvoorbeeld kunnen helpen bij de orderafhandeling.

Shopify

Ook voor de koppeling van jullie kassasysteem aan een Shopify webshop zijn jullie bij ons aan het goede adres. Ons team heeft veel ervaring met het koppelen van Shopify webshops, dus jullie zijn bij Retail 2 Market altijd verzekerd van de beste kwaliteit als we jullie webshop koppeling regelen.

CCV Shop

De koppeling tussen jullie CCV shop en het kassasysteem regelen wij graag voor jullie. Door de automatische en real-time koppeling met jullie voorraadbeheer en assortiment hoeven jullie geen updates meer te draaien. Lekker makkelijk! 🙂

 

Lightspeed

Geautomatiseerd jullie producten naar jullie Lightspeed Webshop? Ook Lightspeed heeft prachtige API’s waar wij goed tegenaan kunnen kletsen. 

Waarom kiezen voor de producten van Retail2 Market?

Producten eenvoudig en automatisch online verkopen, met de juiste prijs en voorraad.

Kwalitatief goede productinformatie en real time voorraad gaat ongetwijfeld een mooie stap betekenen in jullie weg naar online succes!

Stappenproces naar een eenvoudiger online leven

Benieuwd naar de stappen die genomen worden bij het koppelen van jullie kassasysteem? Wij helpen jullie!

Breng jullie e-commerce naar het volgende level!

Zij gingen jullie voor:

Zien jullie extra aanvullende omzet ook wel zitten?

Bel Fred: 038 200 16 06 voor een vrijblijvende live demo of prijsopgave.