Retail2Market

Waarom Retail2Market?

Retail2Market helpt Retailers hun online groeiambities slim te managen.

Een PIM, channel feed manager én e-commerce fulfillment oplossing in één.
Altijd je online voorraad actueel, nooit meer ‘nee’ verkopen en geen ‘strikes’ meer bij Bol.com.

Vergemakkelijkt

Het koppelen en integreren van jullie kassasysteem (of ERP of welke bron dan ook) daar hoeven jullie geen tijd aan te besteden!

Retail2Market maakt het leven van de Retailer makkelijk. Wij ontzorgen jullie volledig bij de integratie en koppeling.

Én wij richten de koppeling naar jullie webshop of marketplaces zoals Bol.com ook meteen in.

Verbeter & Verrijk

Op één plek kunnen jullie de basis productinformatie verbeteren en verrijken. Want commerciële teksten en afbeeldingen zitten vaak niet in de bron.

Snel en simpel maken jullie het productaanbod zo 'klaar' om online te gaan.

Optimaliseer jullie feeds als jullie bijvoorbeeld verschillende prijzen willen hanteren op de verschillende marketplaces of de eigen webshop.

Verkoop

Jullie producten komen geautomatiseerd en real time online, met up-to-date (én zoekmachine vriendelijke) productinformatie en afbeeldingen.

Maar óók met de juiste prijsstelling (per platform instelbaar) én up-to-date voorraadposities.

Retail2Market helpt Retailers om ook online te verkopen.

Hoe makkelijk online verkopen?

De e-commerce wereld is ontzettend in beweging. En als Retailer wil je online meespelen. Maar hoe? Er zijn nogal wat uitdagingen.

Als eerste heb je hoge kwaliteit product data nodig en die zit standaard niet in jullie kassasysteem of ERP. Ten tweede zijn bestaande software oplossingen vaak complex in gebruik. Of technische kennis is noodzakelijk.

Verder moet je in de meeste tools zelf jullie brondata zien te koppelen of de inrichting regelen. De ene tool heeft net niet de functionaliteit die jullie als Retailer nodig hebben. En bij de andere tool krijg je de werkprocessen niet ingericht of afgestemd op jullie interne processen. Tot slot hebben we het nog niet eens gehad over de hoeveel tijd die het jullie kost om de data op orde te krijgen. ARGH!

Het gevolg? Lage kwaliteit van product data, niet up-to-date kunnen zijn en daar gaat jullie verkooppotentieel.

Retail2Market dé product data & feed management tool voor de Retail.

Retail2Market is een zeer makkelijke en krachtige software oplossing waarmee jullie eenvoudig product data en productfeeds kunnen optimaliseren en distribueren, zo blijkt ook uit de ervaringen van onze huidige klanten.

Retail2Market biedt slimme geautomatiseerde functionaliteiten. Een PIM, data feed manager en e-commerce fulfillment platform in één. En dat is waarom Retail2Market de perfecte oplossing is voor Retail ondernemers met online groeiambities.

Tel daarbij op dat wij jullie volledig ontzorgen bij het koppelen van jullie kassasysteem of ERP software. Én het inrichten van de datafeeds.

Want dat is onze missie: Retail helpen de online groeiambities slim te managen. Een oplossing bieden om makkelijk online te kunnen verkopen. Op de eigen webshop én op marketplaces als bijvoorbeeld Bol.com.

Alles geautomatiseerd, real time en up-to-date. Met zo min mogelijk tijd, geen ‘Nee’ verkopen of ‘strikes’ op Bol.com.

Dé oplossing voor Retailers

Aangesloten kassasystemen

Wij koppelen alle brondata van kassasystemen tot ERP

Onderstaande kassasystemen zijn bij ons bekend. Staat jullie kassasysteem of ERP er niet tussen? Breng ons in contact met jullie leverancier en wij bouwen de koppeling graag (voor de ‘normale’ aansluitkosten, geen extra aanvullende kosten)

De beste online oplossing voor jou?​

Bel ons of mail voor het maken van een afspraak. We vinden het leuk om met je te brainstormen en mee te denken in slimme oplossingen.​