Retail 2 Market logo

Meer online omzet, met minder inspanning?

Producten geautomatiseerd op de eigen webshop en marktplaatsen als bol.com krijgen? Makkelijk online kunnen verkopen op marktplaatsen als bol.com en/of de eigen webshop? Geen gedoe met data, up-to-date voorraden, juiste prijzen, makkelijk in gebruik, volledig ontzorgt worden en een heldere prijsstelling?

Lopen jullie hier ook tegenaan?

Personeelstekort, gebrek aan tijd, angst voor retouren, gedoe met data, gevoel van ‘te klein’ zijn of gewoon nog niet de beste oplossing gevonden?

We horen heel veel redenen, waarom onze klanten juist voor Retail2Market kiezen. Maar de hamvraag is of jullie ook geloven dat jullie jaaromzet flink kan groeien. Retail2Market zorgt ervoor dat jullie producten automatisch online komen, met de juiste prijzen en voorraad.

Willen jullie dit ook?

Kortom, online verkopen met zo min mogelijk inspanning én tevreden klanten?

Rober Brink

Schoenenhuis Brink

Dit is waarom Rober Brink voor Retail2Market kiest

In het eerste jaar dat ik Retail2Market gebruikte heb ik 9 maanden actief op bol.com kunnen verkopen. En vanaf dag één al een flinke online omzet kunnen maken. Voor het tweede jaar kreeg ik bij bol.com een accountmanager toegewezen.

Het grote voordeel van Retail2Market voor mij is dat mijn productaanbod automatisch op mijn eigen webshop komt, maar ook op bol.com, Topshoe en andere marketplaces waarop ik verkoop.

Daarnaast kan ik al die online orders ook weer in Retail2Market afhandelen. Van pakbonnen, orderpicklijsten, verzend etiketten en het verwerken van retouren. Wij hoeven nu niet meer in te loggen op elk platform apart, maar gebruiken alleen Retail2Market. En de rest gaat vanzelf.

Retail2Market werkt zo simpel en doeltreffend, dat ik met een gerust hart mijn medewerkers met Retail2Market kan laten werken.

Voor wie is Retail2Market?

Wij zijn er voor de retail (familie)bedrijven die hun (winkel) voorraad ook online willen verkopen op één of meer verkoopkanalen.

De e-commerce wereld is ontzettend in beweging. En je wilt online meespelen. Maar wat is de beste oplossing? Of je nu al online verkoopt of nog moet beginnen aan online avonturen, Retail2Market is er juist voor jullie!

Wij koppelen jullie kassasysteem of voorraadadministratie aan Retail2Market. En vervolgens koppelen we Retail2Market aan jullie eigen webshop en/of marketplaces waarop jullie willen verkopen. Retail2Market wordt het hart van jullie online verkopen. Van producten online krijgen voor de juiste prijs tot en met het afhandelen van de bestellingen en retouren.

Overtuigd?
Bel met Nienke of Fred.

En start morgen nog met online verkopen!
Of meld je aan voor ons maandelijkse webinar, als je eerst meer wilt weten.

Als je je e-mailadres invoert, krijg je de uitnodiging voor het eerstvolgende webinar in je mail. En je gaat er ook mee akkoord dat we je marketing e-mails over Retail2Market sturen.